effecteifsporten.nl-logo
Jens Schoo

Jens Schoo

Het volledige wagenpark van Joel Beukers | Welke auto’s heeft Joel Beukers?

Langzamerhand kennen niet alleen de jongeren maar ook de ouderen Joel Beukers. Joel Beukers is voornamelijk bekent door de online media waarop hij vooral schreeuwend te zien is in zijn auto’s waarbij hij een gouden scoopie neemt. Joel Beukers heeft het gouden voedingssupplementen imperium opgezet clean nutrition. Met als de Joel Beukers pre workout als uitblinker in het assortiment. Dit scoopie pre workout is over het hele internet heen gevlogen als een raket. Maar hoe promoot Joel Beukers zijn pre workout en andere voedingssupplementen? Met gouden auto’s natuurlijk!

Gouden Maserati Quattroporte

De gouden Maserati waar het allemaal mee begon. In deze auto’s is veel Clean Nutrition V2 genuttigd en stormde de mannen zich klaar om de hele gym te slopen. Ondanks er veel emotionele waarde in deze auto zit, was hij helaas langer tijd niet meer te zien op het YouTube kanaal van Joel Beukers. Dit heeft er mee te maken deze auto bekrast en beklad was met verf.

De gouden Maserati komt uit het jaar 2010 met een nieuw waarde van €189.431,-. De eerste scoopmobiel van de fitfluencer haalt in 5,6 seconden de 0-100km/h. Dit komt omdat er een gouden V8, 4.7L  motorblok in ligt die 402 gouden paardjes produceert. Met als topsnelheid 270 km/h.

gouden-maserati-auto-joel-beukers

 

Joel Beukers Lamborghini Huracan

Alleen een Maserati was niet genoeg voor Joel Beukers. Het moest nog gekker. Nog sneller en vooral nog meer goud. Joel Beukers het verraste internet met een gouden Lamborghini Huracan. Dit Italiaans prachtwerk was het nieuwe speeltje van team Clean Nutrition.

Voordat Joel kon investeren in een andere gouden auto moest hij eerst heel wat pre workout verkopen, want deze gouden Lamborghini kost nieuw €310.722,-. Voor deze prijs krijg je wel een Lamborghini Huracan met een 5,2L V10 blok die zorgt voor 612 pk. Dit blok gouden monster gaat in 3,4 seconden naar de 100 km/h!

Gouden-lamborghini-huracan-joel-beukers

Bron: Hart voor autos

 

De gouden BMW X5 REIHE

Welk jongetje wil nou geen auto om mee te crossen. Ook Joel Beukers heeft zich een auto opgehaald om zich lekker mee te mis dragen. Door de achtertuin scheuren of door dixies heen rijden het kan niet gek genoeg. Voor dit heb je natuurlijk wel een auto nodig die over 286 pk beschikt met als topsnelheid 207 km/h. Dit 2070 kg zware speelgoedautootje wordt aangedreven door een 4,4L blok.

Joel-beukers-bmw-x5-reihe

Gouden Rolls Royce RR01 van Joel Beukers

Naast het crossen en gek doen met de BMW X5 kan je je wel voorstellen dat iets met iets meer comfort ook lekker kan zijn. Daarom schaft team Clean Nutrition een Rolls Royce aan. Voor een stukje comfort betaal je wel. Deze gouden sofa op wielen kost nieuw €528.826,-. en komt met een 6,75L V12 blok dat voor 460 pk zorgt.

Gouden-auto-joel-beukers-rolls-royce

 

Gouden Ferrari 812 Superfast

Je bent snelle auto’s gewend van Joel Beukers. Dus nu ook geen bescheiden auto. Joel Beukers heeft een Ferrari 812 Superfast toegevoegd aan zijn wagenpark. Met natuurlijk een gouden uiterlijk. Deze gaat net zo snel als jij met een scoopie in de sportschool, want deze gouden Ferrari beschikt over 797 pk die geproduceerd worden door een schreeuwende (heeft de auto niet van een vreemde) atmosferische 6,5L V12 blok die voor 718 Nm koppel zorgt. Dit Italiaans paardje kost nieuw €439.720,- maar voor dat geld heb je wel een auto die binnen 2,9 seconden naar de 100 km/h gaar met als topsnelheid 340 km/h.

gouden-ferrari-812-superfast-joel-beukers

 

Low Rider 65 Chevrolet Impala SS

Deze low rider brengt een beetje klasse in het wagenpark van Joel Beukers. De reden achter deze aankoop is, dat je nog maar 100 km/h mag over de Nederlandse wegen. Met zijn voorgaande auto’s was je met twee keer knipperen al over de snelheidslimiet heen. Daarom heeft hij een 65 Chevrolet Impala SS aangeschaft. Deze klassieker kostte €90.000,- en beschikte over V8 motorblok die voor 480 pk zorgt.

low-rider-chervrolet-van-joel-beukers

 

Gouden Lamborghini Urus

Zoals de meeste wel weten was de gouden Lamborghini Urus van Joel Beukers onderdeel van team goud. Absolute motors heeft zich beziggehouden om een standaard Urus om te toveren tot een gouden monster. De gouden auto van Joel Beukers trok veel aandacht en ging zelfs viral over de hele wereld. Dat is toch pas eens marketing!

Dit gouden monster beschikte over een 4L V8-biturbo blok dat zorgt voor 650 PK. Deze scoopmobiel heeft 850 Nm koppel en gaat in 3,6 seconden naar de 100 km/h met als topsnelheid 305 km/u.

gouden-lamborghini-urus-auto-joel-beukers

 

Hummer H3

Het blijft niet bij de BMW X5 om mee te spelen. Ook beschikt Joel Beukers over een Hummer H3 die zelfs te winnen viel! Deze hummer komt uit 2005 en de nieuwprijs is €57.990,-. Deze auto is echt een slagschip. Hij weegt 2,2 ton en heeft 223 pk bij 5600 tpm. Deze handgeschakelde scoopmobiel heeft 305 Nm koppel en een topsnelheid van 158 km/h.

Gouden-hummer-joel-beukers-h3

Mercedes G 63 AMG 6×6

Een van de nieuwste auto’s en de grootste uit de collectie is de Mercedes G 63 AMG 6×6. Dit is niet zomaar een auto, maar een met 6 wielen. Met deze auto zette Joel Beukers heel Nederland weer op zijn kop. Dit gouden monster weegt bijna 4 ton en  is 5,85 meter lang! Het is bijna onmogelijk om deze auto over het hoofd te zien. Na aankoop kwam Joel erachter dat hij niet over een vrachtwagenrijbewijs beschikte, waardoor het niet mogelijk was om er in te rijden.

Na het behalen van het rijbewijs kon Joel Beukers met dit gevaar over de wegen van Nederland heen scheuren. De 6 wiel aangedreven scoopmobiel beschikt over 540 pk dat afkomstig is van een 5,5L V8-biturbo motorblok. De Mercedes G 63 AMG 6×6 prijs is nieuw €546.247,-. Dat zijn heel wat potje V2.

Gouden-mercedes-amg-g-6x6-auto-joel-beukers

Joel Beukers auto Audi R8 COUPE

De Audi R8 is de nieuwste auto die Joel Beukers heeft toegevoegd aan zijn collectie. Er is nog weinig bekend over wat de plannen zijn met deze, maar de tijd zal het weten. Wat wij wel weten over deze auto is dat de nieuwprijs €283.087,- bedraagt en in 3,2 seconden op de 100 Km/h zit. Dit komt door de 5,2L V10 die 610 pk produceert. Hierdoor is de topsnelheid van de Audi 330 Km/h.

Wil je meer weten over Joel Beukers lees dan ook De gouden auto’s van Joel Beukers.

Nieuwe-auto-joel-beukers-audi-r8-coupe

Ben je nog niet uit uitgelezen? Check hier de andere blogs.

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Onze fans ontvangen als eerste de nieuwe blogs. Ontvang berichten over updates in jouw postvak.

Gratis inschrijven en gemakkelijk uitgeschreven!