effecteifsporten.nl-logo
Jens Schoo

Jens Schoo

Dit zijn Joel Beukers zijn gouden auto's.

Een van de bekendste sportinfluencer Joel Beukers heeft zich getrakteerd op een nieuwe Mercedes 6 x 6. Joel Beukers is bekend van zijn videos en het gouden potje met Joel Beuker pre workout. Hij verdient zijn geld met het verkopen met sport supplementen onder de naam Clean Nutrition. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het vermogen van Joel Beukers enorm is gegroeid.

Vermogen Joel Beukers

Eerder beschikte Joel Beukers over een gouden Lamborghini Urus maar op een gegeven moment raken de mensen hier op uitgekeken. En dan moet je weer wat anders verzinnen. Maar hoe overtref je een gouden Lamborghini? Met een Mercedes G klasse 6 x 6 natuurlijk! In deze blog lees jij over Joel Beukers zijn gouden auto’s.

Joel Beukers zijn gouden auto’s | De Urus

Zoals de meeste wel weten was de gouden Lamborghini Urus van Joel Beukers onderdeel van team goud. Absolute motors heeft zich bezig gehouden om een standaard Urus om te toveren tot een gouden monster. De gouden auto van Joel Beukers trok veel aandacht en ging zelfs viral over de hele wereld. Dat is toch pas eens marketing!

De specificaties van de Italiaanse scoopmobiel:

 • Maximale vermogen van 650 pk geproduceerd door een V8
 • Maximale koppel 850 Nm
 • Acceleratie 3,6 seconden van 0 naar 100 km/u
 • Top snelheid 305 km/u
 • Vierwielaandrijving
 • Lengte van de scoopmobiel 5,112 meter

gouden-lamborghini-urus-Joel-Beukers-zijn-gouden-autos

 

De nieuwe scoopmobiel Mercedes 6 x 6

Deze nieuwe auto van Joel Beukers kan je niet over het hoofd zien. Dit gouden monster van bijna 4 ton is de nieuwe scoopmobiel van team Beukers. Het is een Mercedes G klasse maar dan op steroïde. Van deze exotische Mercedes zijn er in totaal maar honderd gemaakt. Deze G 6 x 6 is groot, heel groot. De lengte meet 5,85 meter en is 2,3 meter hoog. Deze auto past dus goed bij het imago van Beukers. Het schreeuwt en gaat door het dak heen!

De gouden Mercedes van Joel Beukers komt met een gratis draaikolk in de brandstoftank. Dit monster dat 3,85 ton weegt kan met een lichte rechter voet een verbruik halen van 1:5,5.  De auto kan gevuld worden me 159 liter brandstof wat omgerekend met de brandstofprijzen van €2,00/l €318 euro kost per tankbeurt!

De specificaties:

 • Maximale vermogen van 540 pk geproduceerd door een V8 biturbo
 • Maximale koppel 762 Nm
 • Acceleratie 7 seconden van 0 naar 100 km/u
 • Top snelheid 160 km/u
 • 6 Wielwielaandrijving

6x6-mercedes-Joel-Beukers-zijn-gouden-autos

 

Ferrari 812 Superfast

Joel Beukers heeft er ook een Ferrari 812 Superfast voor er bij. Deze auto is niet alleen een supercar maar ook superexpensive. Wil jezelf in zo’n gouden paardje rijden dan moet je 400.000 euro er voor neer leggen. Maar voor deze prijs rij je wel een Ferrari met krachtige 6,5 liter V12-motor die 797 pk produceert. Met bijna 800 pk en een gewicht van 1.500kg gaat dit paardje in 3.1 seconden van de 0 naar de 100 km/u.

De BMW X5 van Joel Beukers

Naast de luxe Lamborghini, de Ferrari of de Mercedes met 6 wielen, heeft Joel Beukers ook een BMW X5 in zijn collectie. Deze BMW komt vaak voor in zijn video’s waar hij de auto in zet om door diksies of caravans heen te rijden. De BMW uit 2001 heeft 286 pk en gaat in 7,5 seconden van 0 naar de 100 km/u.

gouden-bmw-x5-Joel-Beukers-zijn-gouden-autos

Ben je nog niet uit uitgelezen? Check hier de andere blogs .

Blijf op de hoogte van de laatste updates

Onze fans ontvangen als eerste de nieuwe blogs. Ontvang berichten over updates in jouw postvak.

Gratis inschrijven en gemakkelijk uitgeschreven!